Poslechněte si "Nadzemí" Jamese Colea, LA4 a Mikea Trafika

12.09.2011 15:18 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

DJ Mike Trafik
© BiggBoss
Po letních festivalech se členové Bigg Boss party vracejí zpět do nahrávacích studií a do klubů. James Cole tentokrát nechává své alter ego Kapitána Lásku doma a spolu s LA4 vyráží na podzimní klubové turné.

James i LA4 v rámci série koncertů plánují představit svoje sólové projekty "Halucinace ze třetího patra"a "Gyzmo". Spolu s nimi šňůru pojede i DJ Mike Trafik, mezi hosty se objeví Orion nebo DJ Wich. Úvodní party proběhne 24. září v klubu 007 na Strahově s přísně stanoveným dresscodem ve znamení firemního večírku. K turné vznikla i skladba jménem "Nadzemí" v produkci právě Mikea Trafika. Poslechněte si tento track, ke kterému se chystá i videoklip.


James Cole, LA4 a DJ Mike Trafik - Nadzemí

Mezi další Trafikovy projekty z poslední doby patří i hudba k inscenaci "Oblíbenci", jež má premiéru 12. září v Paláci Akropolis. Jedná se o švýcarský divadelní hit autorky Laury de Weck. Hra pojednává o citovém chaosu mladé generace a je sondou do života vysokoškolských studentů, do jejichž touhy po zábavě již zasahuje tvrdá realita. Ukázku z Mikeova hudebního doprovodu si poslechněte zde:


DJ Mike Trafik - Oblíbenci


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY