Podívejte se na "Audio, Video, Disco" Justice

07.09.2011 10:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Justice - Audio, Video, Disco (singl)
© facebook interpreta
Gaspard Augé & Xavier de Rosnay aka electro house dvojka Justice vydají na konci října nástupce svého slavného a ceněného debutu "†" z roku 2008. Vy se ale už teď hned můžete podívat na videoklip k druhému singlu, titulnímu songu jejich očekávaného alba "Audio, Video, Disco".

Prvnímu singlu z nové placky, kusu "Civilization", se nezadařilo tak moc, jak se očekávalo. Dobrému hodnocení a komerčnímu úspěchu nepomohlo čtyřstopé digitální EP ani videoklip slavného Romaina Gavrase. Jestli singl druhý - "Audio, Video, Disco" - bude důvodem k nějakému hypercomebacku těchto pánů, ale teprve uvidíme.

O režii tohoto snímku se postaral So Me (aka Bertrand Lagros de Langeron, den ode dne slavnější pařížský grafik a animátor a stájový kolega Justice). Singl bude k dostání po 19. září a celé album, na kterém si Augé a Rosnay i sami zahráli na všechny inštrumenty, 24. října prostřednictvím Ed Banger Records / Elektra.

A jaké bude? Jeden prozradil, že více hard rock, a druhý zas, že bude lehčí než to předchozí, ne tak temné a bude klidnější, pro normální poslech ve dne. Týpci si zjevně rádi hrají. Pravda ale bude venku brzo, teď už hurá na "Audio, Video, Disco". Justice.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY