Nightwish pozměnili název očekávané novinky

05.09.2011 08:27 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nightwish - Storytime
© facebook interpreta
Kolem metalových Nightwish je opět rušno: Koncem roku mají vydat novou desku, o které jsme vás informovali už dříve. Její původní název "Imaginarium" se ale stal předmětem mnoha diskusí a nepřesností, a tak se osazenstvo formace rozhodlo titul upravit na "Imaginaerum". Stejný název bude mít i avizovaný snímek.

A touto zprávou novinky z tábora Nightwish zdaleka nekončí. Muzikanti a zpěvačka Anette Olzon podepsali novou nahrávací smlouvu s labelem Nuclear Blast Records, která se bude týkat hlavně evropského trhu. Distribuci do Ameriky bude nadále obstarávat společnost Roadrunner Records. "Jsme rádi, že s Nuclear Blast budeme nadále spolupracovat," prozradil ke kontraktu skladatel a klávesák Tuomas Holopainen. "Celá naše dohoda začala před lety v přátelském duchu a tak také nyní pokračuje."

Ti netrpěliví, kteří nevydrží na nové písně Nightwish čekat do prosince, se mohou těšit o měsíc dříve na pilotní singl. Dne 14. listopadu se na trhu objeví první ochutnávka z dlouho očekávané placky v podobě songu "Storytime". Měsíc po vydání alba se pak kapela vypraví na světové turné.

UPDATE (10. září): Jak informuje server Blabbermouth.net, názvy nových skladeb jsou: Taikatalvi, Storytime, Ghost River, Slow Love Slow, I Want My Tears Back, Scaretale, Arabesque, Turn Loose The Mermaids, Rest Calm, The Crow The Owl And The Dove, Last Ride Of The Day, Song Of Myself, Imaginaerum. Přebal desky si můžete prohlédnout zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY