Poslechněte si "Portamento" The Drums

31.08.2011 14:43 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The Drums - Portamento
© facebook interpreta
V polovině července jsme vás informovali o podrobnostech k chystanému druhému studiovému počinu indiepopových Newyorčanů The Drums. Očekávané "Portamento" sice vyjde v UK 12. září, vy si jej ale můžete poslechnout, celé a zadara, už teď.

Prvním singlem alba bude čtvrtý song na albu nazvaný "Money", který bude k dostání od 4. září. Album, které kvůli neshodám členů málem nevyšlo a kapela se rozpadla, se do obchodů dostane dva týdny po singlu prostřednictvím Moshi Moshi a Island Records (u nás by mělo být k dostání díky Universalu, jeho oficiální datum vydání pro Českou republiku ještě stanoveno nebylo).

"Portamento" The Drums nabídne tyto písně: Book Of Revelation, Days, What You Were, Money, Hard To Love, I Don’t Know How To Love, Searching For Heaven, Please Don’t Leave, If He Likes It Let Him Do It, I Need A Doctor, In The Cold, How It Ended. Pokud se nacházíte na Západě, možná vás bude zajímat, že iTunes verze desky nabídne o dva songy navíc ("Blue Stripes", "What We Had"), dočkáte se na ní ale i dvou videoklipů ("Searching For Heaven" a "Money")

Za poslechem alba pokračujte sem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY