Výsledky toxikologických testů: Amy Winehouse byla v době smrti "čistá"

24.08.2011 01:10 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© facebook interpreta
Přesně měsíc po náhlém úmrtí sedmadvacetileté Amy Winehouse byly v úterý 23. srpna odpoledne zveřejněny výsledky toxikologických testů. Ty prokázaly, že v těle zpěvačky nebyly žádné "ilegální substance", potvrdily naopak přítomnost alkoholu.

"Rodina zpěvačky obdržela výsledky toxikologie, v těle Amy v době její smrti nebyly nalezeny žádné nedovolené látky. Je z nich patrné, že v těle byl přítomen alkohol, ještě stále se ale nedá říci, jestli souvisí s její smrtí," stojí v prohlášení, které odpoledne podali mluvčí zpěvaččiny rodiny. V něm se dále píše: "Rodina by chtěla poděkovat policii a koronerovi za důkladné vyšetřování a za to, že ji o celém procesu pečlivě informují."

Výsledky dalších testů budou známy do čtyř týdnů. Příčina smrti Amy Winehouse tak zůstává nadále neobjasněna. Policejní vyšetřování bylo pozastaveno, pokračovat bude po 26. říjnu.

Níže si můžete poslechnout úryvek duetu Amy s Tonym Bennettem z jeho chystané desky "Duets II", která vyjde v září. Zisky z prodeje singlu půjdou na charitativní organizaci, která byla založena ve jménu zesnulé Winehouse.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY