Podívejte se na "Radioactive" Mariny & The Diamonds

23.08.2011 09:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Marina & The Diamonds
© marinaandthediamonds.com
Teprve před pár dny jsme fanoušky zpěvačky Marina & The Diamonds informovali, že jí již za pár týdnů vychází druhá deska. Po nesinglové ochutnávce "Fear And Loathing" přichází něco většího, taneční "Radioactive".

Píseň pochází z per norského producentského dua Stargate, které stojí třeba i za nedávným hitem "S&M" Barbadosanky Rihanny. A je to slyšet - taneční hit totiž neponechává nic náhodě a už od začátku staví na chytlavé melodii a neotřelém vokálním projevu mladé zpěvačky. Song se objeví na druhé její desce s názvem "Electra Heart: The Start", která vyjde v říjnu.

Electra Heart je nové zpěvaččino alterego, na kterém staví celý koncept druhého alba. Dle jejích slov je tato dívka úplně jiná než interpretka samotná: ""Electra Heart je pravým opakem všeho, čím jsem. Moje největší obava - a ve skutečnosti největší obava úplně každého - je, že ztratím samu sebe a stanu se prázdným člověkem. A to se často stává, když je člověk hodně ambiciózní." Jak se Marině přerod v Electru povedl, můžete posoudit z videa pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY