Peter Gabriel nachystal album vlastních coververzí

16.08.2011 13:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Peter Gabriel
© last.fm
Zpěvák a skladatel Peter Gabriel již před časem potvrdil vydání nové placky, nyní konečně prozradil všechny podrobnosti, včetně formátů, na kterých album vyjde.

Základní verze desky, která dostala název "New Blood" a je naplánována na 10. října, bude obsahovat čtrnáct písní. Půjde o nové úpravy starých hitů tohoto legendárního umělce, mezi kterými najdeme například "Digging In The Dirt", "Don't Give Up", "Mercy Street" nebo "The Rhythm Of The Heat". Gabriel na novém albu pokračuje v konceptu fantastických aranží Johna Metcalfeho a akustického zvuku poslední desky a nechává se doprovázet šestačtyřicetičlenným orchestrem pojmenovaným New Blood Orchestra pod vedením Bena Fostera.

Bonusem desky bude pětiminutová ambientní skladba "A Quiet Moment", na kterou bude navazovat nová úprava velkého hitu Petera Gabriela "Solsbury Hill". Pokud patříte mezi sběratele limitovaných edicí, sáhněte po té dvoudiskové, která přinese instrumentální verze všech nových písní a další bonusový materiál.

Pro sběratele vinylů album vyjde též na černé desce, která bude doplněna bonusovým 7" vinylem. Tento skvost se v obchodech objeví ale až počátkem listopadu.

Pro úplnost přinášíme i finální tracklist: Rhythm Of The Heat, Downside Up (featuring Melanie Gabriel), San Jacinto, Intruder, Wallflower, In Your Eyes, Mercy Street, Red Rain, Darkness, Don’t Give Up (featuring Ane Brun), Digging In The Dirt, The Nest That Sailed The Sky, A Quiet Moment , Solsbury Hill (bonus track).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY