Erasure prozradili k novému albu všechny podrobnosti

12.08.2011 08:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Erasure - Tomorrow's World
© facebook interpreta
Do vydání nového alba britského dua Erasure nezbývají už ani dva měsíce, proto bylo na čase, aby Andy Bell a Vince Clarke prozradili všechny detaily a představili obal.

Nové album s názvem "Tomorrow's World" bude obsahovat pouhých devět písní. Komu by to bylo málo, může sáhnout po deluxe verzi, která přinese bonusový disk s osmi stopami, mezi kterými najde několik demo nahrávek, b-stran a remixů nových skladeb.

Jasno mají Erasure i v případě pilotního singlu. Za něj byla vybrána píseň "When I Start To (Break It All Down)", která poprvé proletí éterem v pondělí 15. srpna. Počátkem září se dočkáme jeho fyzického vydání na CD, které bude doplněno béčkem a remixy od Krise Menace, Little Loud a tandemu Steve Smart & Westfunk.

Nahrávka "Tomorrow's World", jejíž vydání je ohlášeno na 3. října, bude obsahovat tyto tracky: Be With You, Fill Us With Fire, What Will I Say When You’re Gone?, You've Got To Save Me Right Now, A Whole Lotta Love Run Riot, When I Start To (Break It All Down), I Lose Myself, Then I Go Twisting, Just When I Thought It Was Ending. Bonus Disc: I Lose Myself (Extended 'No Self Control' Mix by Gareth Jones), Give Me Life, Fill Us With Fire (Extended 'Fired Up' Mix by Gareth Jones), When I Start To (Break It All Down) (Frankmusik Remix), Clash (demo version of "I Lose Myself"), Big Song (demo version of "Fill Us With Fire"), Major 7th (demo version of "Be With You"), Save Me (demo version of "You've Got To Save Me Right Now").


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY