Frankmusikovo druhé album vyjde v říjnu

03.08.2011 12:32 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Frankmusik - Do It in the AM
© facebook interpreta
Pětadvacetiletý electropopový Brit Frankmusik vydá v říjnu svou druhou desku. Nahrávka ponese titul "Do It In The AM" a k dostání bude v Anglii po 26. říjnu, v USA o den později. Jestli vyjde deska i u nás, zatím nebylo potvrzeno.

Album, které bude dle Frankmusika "úplně jiné" než debutové "Complete Me", nabídne dvanáct songů. Dočkáte se na něm stejnojmenného singlu "Do It In The AM", naopak překvapením může být, že se na desce neobjeví prosincový pilot alba "The Fear Inside".

Kromě Far East Movement, kteří přispěli do hlavního singlu, se na albu dočkáte i hostů jako Colette Carr nebo Natalie Kills. Pokud máte chuť, na tomto odkazu si můžete zadara stáhnout remix "Do It In The AM" od Jacoba Planta.

Tracklist "Do It In The AM" Frankmusika vypadá takto: We Collide, No I.D. (featuring Colette Carr), Do It In The Am (featuring Far East Movement), No Champagne (featuring Natalia Kills), Footsteps, Wrecking Ball, Running, Brake Lights, Struck By Lightening, Ludicrous, Blame It On Me, Cut Me Down.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY