Podívejte se na "Monster" Paramore

19.07.2011 07:00 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Paramore
© Petr Klapper / musicserver.cz
Na startu nové éry si Paramore vůbec poprvé vyzkoušeli, jaké je to stanout na českém území. Jedna z nejjasnějších hvězd letošního Rock For People nabídla příchozím neopakovatelný zážitek. Američtí rockeři si pro třiadvacetitisícový dav připravili zásobu osvědčených hitů a také zbrusu nový singl "Monster", jehož živé světové premiéry byl Hradec Králové svědkem. Jiná premiéra byla přichystána na třetí červencové pondělí - svět poprvé spatřil oficiální videoklip.

Do režisérského křesla Paramore usadili Shanea Drakea, s nímž už mají bohaté zkušenosti z předchozích natáčení (rodák z Kalifornie stál za audiovizuálním zpracováním singlů "Pressure", "Emergency", "Misery Business", "Crushcrushcrush" a "Decode").

Ve snímku k singlu "Monster", jenž je součástí soundtracku "Transformers: Dark Of The Moon", vystupují pouze oficiální členové Paramore - tedy trio Williams, Davis a Taylor York. Celkem logicky. Podobnému obsazení nahrává povaha videa, v němž jako by se kapela snažila uniknout před vlastním "já" z minulosti - monstrem uvězněným mezi čtyřmi stěnami, zoufale se snažícím dostat se ven.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY