alba NIN - musicserver.cz">

Trent Reznor varuje fanoušky před "pos**nou reedicí" alba NIN

18.07.2011 08:20 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Trent Reznor
© nin.com
Trent Reznor, šestačtyřicetiletý muzikant, herec a lídr Nine Inch Nails, varoval fanoušky před nakupováním reedice debutového alba "Pretty Hate Machine" svého projektu.

"Fanoušci NIN, neplýtvejte penězi na nejnovější verzi alba PHM. Je to posraný tah vydavatelství, jenom přebalili tu starou verzi, ignorujte ji, prosím," napsal na svůj Twitter Reznor, který vydal remasterovanou verzi této desky vloni (ta mimochodem nabídla i jeden bonus, a to předělávku Queen "Get Down, Make Love". Nejnovější verze alba dle Reznora není remasterovaná, "je velice podobná původní desce".

Trent Reznor v současnosti znovu spolupracuje s anglickým skladatelem Atticusem Rossem, se kterým se nedávno postaral o Oscarem oceněnou hudební složku snímku o Facebooku ("The Social Network"). Nyní pánové tvoří hudbu pro americkou filmovou adaptaci knihy "The Girl With The Dragon Tattoo / Muži, kteří nenávidí ženy". Na soundtracku se dočkáte předělávky "Immigrant Song" od Led Zeppelin, ve které hostuje Karen O (z Yeah Yeah Yeahs), kousek můžete slyšet v traileru níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY