Basák Coheed And Cambria byl zatčen před koncertem

17.07.2011 19:02 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Coheed And Cambria
© www.facebook.com/coheedandcambria
Michael Todd, baskytarista progresivních rockerů Coheed And Cambria, se opět pěkně ukázal. Krátce před koncertem ve státě Massachusetts, kde měla kapela minulý víkend supportovat znovuobnoveným grungerům Soundgarden, byl totiž zatčen místní policií pro ozbrojenou loupež a nezákonné držení látek vydávaných jen na lékařský předpis.

Todd se již v minulosti několikrát léčil z heroinové závislosti, a proto současný exces možná není až tak překvapivý. Muzikant se prý vkradl do lékárny a pod výhrůžkou o možném odpálení bomby si od personálu vynutil šest balení léku OxyContin, což jsou prášky proti bolesti, ale zároveň oblíbená levná a účinná narkotika. Z místa činu pak hudebník odjel taxíkem.

Michael Todd byl následně obviněn a nakonec v průběhu týdne propuštěn na kauci 25 tisíc dolarů. Kapela poté na svých webových stránkách zveřejnila informaci, že Todda na právě probíhajícím turné nahradí multiinstrumentalista Wes Styles, a ujistila fanoušky, že žádná z naplánovaných koncertních zastávek není a nebude zrušena.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY