- musicserver.cz">

Robbie Williams: "Po turné s Take That budu zase sólista"

11.07.2011 08:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Robbie Williams
© last.fm
Návrat Robbieho Williamse do řad slavné britské formace Take That je jedním z největších reunionů za poslední dobu. I když se Robbiemu ve skupině daří, nezapomíná na svou sólovou kariéru. Jak uvádí BBC Newsbeat, jen co odehraje poslední smluvený koncert v rámci turné Progress Live, pustí se zpěvák zase do vlastní tvorby.

Robbie Williams se ke svým plánům do budoucna otevřeně přiznal, když reagoval na dotaz jednoho svého fanouška na svém oficiálním blogu. Napsal: "Chystám sólové turné. Zatím ale nevím, kde budu hrát." Zpěvák tím nejen potěšil své fanoušky, ale především nasadil brouka do hlavy těm, kterým jde hlavně o budoucnost Take That.

Ke spekulacím ohledně jeho domovské formace se Robbie nijak nevyjádřil. S ohledem na jeho úspěch v řadách Take That se ale dá spíš předpokládat, že se bude snažit sladit obě své činnosti. Vždyť jeho kolegové v čele s Garym Barlowem mu poskytli v rámci koncertů vlastní prostor, kde prezentuje svou sólovou tvorbu jako skladby "Angels" nebo "Rock DJ". U některých fanoušků tím vyvolal rozpačité reakce, jiní dokonce tvrdí, že je to "kontroverzní".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY