Bono splnil sen nevidomému fanouškovi, ten zahrál po boku kapely své ženě

09.07.2011 08:56 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

U2
© facebook interpreta
Megalomanská "360° Tour" kapely U2 se koncem května vrátila na severoamerický kontinent, kde dál vyprodává haly, a už dnes je nejvíce vydělávající koncertní šňůrou vůbec. Veškeré velikášství ale bylo na chvíli zapomenuto 2. července v americkém Nashvillu. To když si Bono na konci setu všiml v přední řadě stojícího nevidomého fanouška s cedulkou, na které vyjadřoval touhu zahrát po boku kapely píseň své milované ženě. Zpěvák mu to umožnil, a desítky tisíc lidí na Vanderbilt Stadium tak byly svědky splnění jednoho velkého snu.

"Co chceš hrát?" zeptal se Bono fanouška. "Dejte tomu chlapíkovi kytaru. Kluci, máme nečekaného hosta," dodal. Nervózní mladík v kšiltovce se chopil nástroje a spolu se svou ikonou (a později i celou kapelou) zahrál píseň "All I Want Is You" z alba "Rattle And Hum".

Možná nejsilnější okamžik celého koncertního večera si ale Bono schoval na úplný závěr. K překvapení všech totiž svou akustickou kytaru značky Gretsch fanouškovi věnoval na památku. Myslím, že bude nejlepší se na celý emotivní příběh podívat v níže přiloženém videu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY