Goodfellas zahrají za pár dní v Hard Rock Café

13.06.2011 09:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Goodfellas
© archiv Goodfellas
Rocková formace Goodfellas uzavře jarní klubovou sezónu koncertem v pražském klubu Hard Rock Café. Vystoupí zde 15. června a svým fanouškům zahraje zcela zdarma.

Jak stojí v oficiální tiskové zprávě, osazenstvo Goodfellas se na jaře vrátilo z Kalifornie, kde mladí muzikanti v lednu nahráli své druhé album "Robbery Blues". "Zvuk, který jsme si z Kalifornie přivezli, bychom v Česku jen těžko hledali. Nahrávali jsme tam, kde vznikly nejoblíbenější a nejvzácnější desky z našich sbírek. To je splněný sen! A viděli jsme, jak vzniká přímočarost a suverenita amerických kapel!" pochvalují si muzikanti spolupráci s americkým producentem Chrisem DiBenedittem ve studiu Philadelphonic. Můžete si ho pamatovat ze spolupráce s kapelou Slightly Stoopid nebo s písničkářem Jackem Johnsonem.

Zmiňovaná nahrávka se na pultech objevila v březnu a hodnotnému materiálu se věnovali naši redaktoři i v makrorecenzi. Není pochyb, že Goodfellas s deskou zabodovali - prodává se nejen na českém trhu, ale i v zahraničí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY