The Chemical Brothers přivezou na Open Air Festival obří světelný tubus

13.06.2011 14:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

The Chemical Brothers
© myspace.com/thechemicalbrothers
Šest metrů v průměru má obří světelný tubus, který vyroste do mnohametrové výšky na hlavním pódiu Open Air Festivalu. Unikátní efekt doplní dvojice obřích LED obrazovek a stovky světel. Celou tuhle show přiveze kolona kamionů kvůli vystoupení britské legendy taneční hudby The Chemical Brothers, kteří vystoupí v pátek 12. srpna na letišti v Panenském Týnci.

Ke každé skladbě novinkové desky "Further" mají totiž Chemici připravenou filmovou sekvenci. Autory vizuální části koncertního vystoupení The Chemical Brothers jsou lidé, kteří pomáhali s návrhem scény například DJe Tiësta. Samozřejmostí je krystalický zvukový aparát a velké pódium. Není tedy divu, že se taková show neobejde bez zvláštních požadavkům - jedním z nich je ten, že kapela potřebuje až šedesát ručníků. "Kluci jsou ale sympaťáci, v rideru mají výslovně uvedeno, že i oni jsou prostě jen obyčejní lidé," usmívá se šéfka dramaturgie festivalu Milena Palečková a dodává: "A fakt je, že v šatně chtějí The Chemical Brothers ochutnat české pivo, žádné britské cidery."

Open Air Festival se koná od 11. do 13. srpna. Od 10. června jsou lístky v rámci akce "1+1 vstupenka zdarma" k dostání pro členy O2 Extra Klubu za 545 Kč. V klasickém předprodeji zaplatíte 1 090 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY