Sugababes mají nový singl v reklamě, desku chystají

03.06.2011 10:11 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Sugababes
© myspace.com/sugababesofficial
Britská popová trojka Sugababes, respektive čtvrtá verze tohoto girlbandu zcela bez původních členek, chystá na letošek novou desku. Prvním singlem se stane song "Freedom" a kus z něj se objevil před pár dny v reklamě na růžovou variantu telefonu Nokia N8.

Píseň "Freedom" odpremiérovaly slečny Heidi Range, Amelle Berrabah a Jade Ewen minulý měsíc na marockém Mawazine Festival, kde vystupovaly jako jedny z headlinerů. Song by měl být pilotem osmé studiové nahrávky pod značkou Sugababes, která by měla vyjít v průběhu letošního roku. Blondýna Heidi se nechala slyšet, že by si přála, aby deska vyšla už v létě, Amelle Berrabah zase přiznala, že deska nevyjde, dokud s ní všechny nebudou "spokojené na sto procent". Není se moc čemu divit. Poslední studiový počin Sugababes, sedmá deska "Sweet 7", byl přijat velice ostudně a tragicky.

Níže se můžete podívat na zmíněnou reklamu a vychutnat si tři čtrvtě minuty "Freedom". Dubstepem ovlivněné pasáže vás možná překvapí, vězte ale, že ještě stále není jisté, bude-li studiová verze znít přesně takto.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY