říkají Green Day - musicserver.cz">

"Máme kupu nový muziky," říkají Green Day

01.06.2011 08:03 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Green Day
© last.fm
Nejenže je Billie Joe Armstrong vzorným otcem, i jeho Green Day jsou příkladnou kapelou. Poslední studiovka "21st Century Breakdown" sice před pár týdny oslavila druhé výročí, ale její interpret už má zase kupu nových písní a může směle dávat dohromady novou sbírku.

"Green Day jamují nové písně každý den. Máme tunu nových skladeb. Jsou svěží a hodně energické. Je to paráda," uvedl na svém Twitteru Armstrong, vůdčí postava amerických pop-punkáčů. Green Day tvrdě pracují na novém materiálu, ohledně případného nahrávání však zatím nepadlo ani slovo. "Nechci si příliš pouštět pusu na špacír, ale mějte na paměti to, že s Mikem Dirntem, Treem (bubeníkem) a Jasonem Whitem (hostujícím kytaristou) teď spolupracujeme a užíváme si skvělé časy hraním hudby," vzbuzuje dále mezi fanoušky vlnu očekávání.

Green Day jsou v letošním roce mimořádně plodní. Kromě skládání nové hudby dali v březnu dohromady taktéž nový živák "Awesome As Fuck", mapující jejich světové turné na podporu aktuálního řadového alba.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY