Anetu Langerovou vykradli, přišla o sedm let života

13.05.2011 22:09 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Aneta Langerová
© Stanislav Merhout
V pátek (stylově, 13. 5.) se na oficiálním webu Anety Langerové objevila neobvyklá prosba o pomoc. Po návratu z Košic, kde den předtím hrála, totiž zjistila, že jí někdo vykradl byt a odnesl si dva kompy a hard disky s nenahraditelnými daty.

"Nějaký dobrák mi vykradl byt. Vzal s sebou vše, co pro mě mělo velkou hodnotu - veškerá má data - práci na nových věcech, podklady na koncertní hraní a celý archiv všeho, co jsem kdy udělala. Může se stát, že budu mít štěstí a alespoň malou část toho všeho získám díky někomu z vás zpět, je to sedm let života zaznamenaných na několika hard discích a v počítačích a moc mi na tom záleží" stojí na jejích stránkách.

"Chtěla bych Vás tímto požádat o pomoc. Kdyby někdo z Vás narazil na dva notebooky značky Apple nebo na několik hard disků, na kterých by stále byla má data, prosím, dejte mi vědět, vykoupím je od vás zpátky. Budu ale vděčná i za jakoukoliv zprávu, která by mě k mým věcem přiblížila," prosí zpěvačka.

Po pachatelích už pátrá i policie, na obrázek se všemi odcizenými věcmi, za které je Aneta ochotná (možná i těm lotrům) zaplatit, se můžete podívat zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY