Beyoncé dostane Cenu tisíciletí a dráždí teasery klipu

12.05.2011 07:11 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© ema.mtv.tv
Před pár dny bylo oznámeno, že se letos na americké obrazovky navrátí ceny Billboard Music Awards. Nyní je venku, že Beyoncé dostane cenu Billboard Millennium Award. Stane se tak 22. května v MGM Grand Garden Arena v Las Vegas.

Billboard Millennium Award si Beyoncé zaslouží za přínos hudebnímu průmyslu, od dob, kdy bývala tou přední v Destiny's Child, až k jejím třem komerčně úspěšným sólovkám (díky kterým mimochodem získala šestnáct cen Grammy). Na Billboardu mají zpěvačku nejspíše v oblibě, v říjnu 2009 se stala jejich ženou roku a v prosinci téhož roku nejlepší ženskou umělkyní dekády.

Mezi potvrzená hudební vystoupení, kterých se návštěvníci a diváci ceremoniálu dočkají, patří Rihanna, Black Eyed Peas, Keith Urban, Lady Antebellum, Cee Lo Green nebo Nicki Minaj.

Uprostřed týdne se rovněž objevil již třetí teaser k novému klipu Beyoncé, který patří singlu "Run The World (Girls)". Ten vyšel 21. dubna a měl by se objevit na čtvrté studiovce zpěvačky, která by měla vyjít v červnu. Čerstvě bylo potvrzeno, že ponese titul "4", protože "máme každý nějaká výjimečná čísla v životě" a zrovna čtyřka je její - narodila se čtvrtého, její máma a hodně jejích kamarádů taky a dokonce se 4. i vdávala.

Klip by se měl objevit již brzy. Všechny tři teasery pak můžete zhlédnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY