Lady Gaga vydá v rozmezí dvou týdnů tři reklamní singly

09.05.2011 10:05 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - The Edge Of Glory
© facebook interpreta
Do vydání nové desky Lady Gaga zbývá přesně čtrnáct dnů, proto reklamní kampaň na podporu této placky téměř vrcholí. Jednou z těch nejefektivnějších praktik je vydávání tzv. promotion singlů, což se nevyhnulo ani Lady G.

Koncem minulého týdne zpěvačka zveřejnila, že dnešním dnem začíná odpočítávání dnů do vydání alba “Born This Way“, které bude podpořeno hned třemi reklamními singly. Počínaje dneškem Gaga nabídne každé pondělí jednu novinku, která bude ke koupi exkluzivně jako digitální download na iTunes. První singl vyjde dnes odpoledne středoevropského času a půjde o píseň s názvem "The Edge Of Glory". Lady Gaga k napsání této písně inspirovala smrt jejího dědečka, který zemřel nečekaně koncem minulého roku. V písni mimo jiné uslyšíme hostujícího saxofonistu Clarence Clemonse z legendární doprovodné kapely Bruce Springsteena E Street Band.

Dodejme, že vydání zmiňovaných promotion singlů je především v Americe a Anglii velmi populární. Například minulý rok tato kampaň hodně pomohla před vydáním desky "Teenage Dream". Katy Perry tehdy vypustila reklamní singly "E.T." a "Peacock" a oba jen na základě downloadů během několika hodin skočily do americké singlové hitparády.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY