Nový singl Katy Perry přinese na tři desítky remixů

10.05.2011 13:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Last Friday Night (TGIF)
© facebook interpreta
Zhruba před měsícem jsme přinesli první informace o plánovaném, v pořadí pátém, singlu Katy Perry z desky "Teenage Dream". Tento týden zpěvačka konečně zveřejnila bližší informace.

Singlovka "Last Friday Night (T.G.I.F.)" vyjde 6. června, přičemž nezůstane pouze u vydání na klasickém CD. Sběratele a fanoušky jistě potěší dva druhy speciálních 12" picture vinylů, které vyjdou v nákladech pouhých tisíce kousků. Na vinylech najdeme remixy, kterých k písni vznikly téměř tři desítky. První várka, mezi kterými najdeme verze od Sidneyho Samsona, producentského týmu Almighty nebo Carlose Cida a Grega Baharyho, byla již rozeslána mezi vybrané DJe po celém světě. Druhá polovička remixů bude představena poslední květnový týden.

Dodejme, že pro vtipný obal nového singlu si Katy Perry vzala na paškál rádobyzpěvačku Rebeccu Black, která je novým fenoménem YouTube. Je až k nevíře, že její primitivní video k ještě primitivnější písni "Friday" na zmiňovaném kanálu zhlédlo již téměř sto třicet pět miliónů lidí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY