Na koncert Ringa Starra zbývá pár posledních vstupenek

06.05.2011 09:09 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ringo Starr
© facebook interpreta
Jak jsme vás již informovali, bubeník Ringo Starr se chystá do Česka. Ve středu 29. června vystoupí se svou kapelou v pražském Kongresovém centru. O jeho koncert je velký zájem - pořadatelé právě uvolnili do prodeje poslední VIP vstupenky.

Ringo Starr přiveze do Prahy ty nejlepší muzikanty světa. Jedná se o seskupení All Starr Band, jehož koncept vytvořil producent David Fishof. Na návštěvníky se těší kytarista a zpěvák Rick Derringer, který v létě roku 1965 se skladbou "Hang On Sloopy" sesadil z první příčky proslulý song od The Beatles "Yesterday". Během své kariéry spolupracoval třeba s Michaelem Jacksonem nebo Cyndi Lauper. Richard Page je zpěvák, skladatel a baskytarista. Jeho skladatelský um si vyžádaly hvězdy jako Madonna, Celine Dion či Meat Loaf. Má kapelu Mr. Mister, pod jejímž jménem vyšly hity jako "Broken Wings" a "Kirie".

Sestavu doplní ještě Wally Palmar, multiinstrumentalista Edgar Winte, zpěvák a klávesista Gary Wright nebo bubeník Gregg Bissonette. Ten s Davidem Lee Rothem získal platinovou desku a bubnoval s Electric Light Orchestra. Zahrál si i na mega úspěšném albu Carlose Santany "Supernatural".

Poslední vstupenky do sekce VIP seženete v síti Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY