Festival Rock For People naděluje po Velikonocích White Lies

28.04.2011 15:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

White Lies
© Drew Reynolds
Po slavnostním oznámení My Chemical Romance vytahují organizátoři festivalu Rock For People z rukávu další eso. Tentokrát přidávají do line-upu White Lies, kteří v Hradci Králové představí novou desku.

White Lies kladou na živé hraní velký důraz. Při svém letním, a vlastně kontinuálním celoročním, turné představí hlavně zmíněnou nahrávku "Ritual", která je podle recenzentů ještě propracovanější a sehranější než jejich debutové album "To Lose My Life" z roku 2009. "S White Lies navazujeme na linii loňských Editors či předloňských Arctic Monkeys a Kooks. Nepochybujeme, že v dvojbloku s The Wombats představí reprezentativní výsek současné britské hudební scény," dodal Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production.

Letošní Rock for People, na kterém vystoupí na sto čtyřicet kapel, dvacet DJs a stejně tolik divadelních souborů a dalších "živých" projektů, se v hradeckém Festivalparku koná od 2. do 5. července. Vedle zahraničních hvězd jako Paramore, Bullet For My Valentine, Pendulum, Sum 41, německých Digitalism nebo The Streets byly potvrzeny i české kapely jako Kryštof (s derniérou aktuálního Kinoturné), Tři sestry, Vypsaná fiXa nebo Chinaski.

Dubnová edice vstupenek na ticketsforpeople.cz byla vyprodána. S ohledem na velký zájem pořadatelé uvolnili do prodeje posledních pět set vstupenek za cenu 1 450 Kč. Od 1. května poputuje k fanouškům další edice e-ticketů za 1 520 Kč. Vstupenky jsou k dostání i v dalších předprodejních sítích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY