New Found Glory odstartovali velikonoční nedělí studiové práce

27.04.2011 12:12 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

New Found Glory
© yahoo.com
Letošní velikonoční svátky přinesly výbornou zprávu z americké Floridy. Populární Pundikova skvadra New Found Glory oficiálně začala nahrávat bicí pro své nadcházející album. Fanoušky o tom informoval kytarista Chad Gilbert na svém blogu.

V nahrávacím studiu se kapela chystá zúročit šestiměsíční dřinu a dopomoci by jí k tomu měla osvědčená osoba - Neal Avron, věhlasný producent, jehož jméno je spojeno s nejslavnější érou New Found Glory. Byl to právě Avron, jehož zkušené ucho pomohlo kapele vyprodukovat slavné nahrávky "New Found Glory" (2000), "Stick And Stones" (2002) a "Catalyst" (2004) a floridští muzikanti si od něj i tentokrát slibují výraznou pomoc s dotvářením výsledného zvuku. Už dnes jsou přesvědčeni, že s Avronem v zádech jsou schopni složit nejlepší písně ve své dlouhé historii. "Já vím, to říká každá kapela o novém materiálu, ale sami brzy uslyšíte," řekl Gilbert.

Pro úplnost dodejme, že stále aktuální album "Not Without A Fight" vyšlo v roce 2009 a jeho produkci obstaral Mark Hoppus z Blink-182.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY