Maduar slaví čtvrtstoletí, na pódiu jim popřejí i MC Erik a Barbara

23.04.2011 12:46 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Madaur
© facebook interpreta
Slovenská skupina Maduar letos slaví pětadvacáté výročí a při té příležitosti připravuje společnost M&M Brothers česko-slovenské turné sestavené ze čtyř velkých koncertů. Členové taneční skupiny se v říjnu postupně představí ve Zvoleně, Ostravě, Brně a Praze. Na oslavu budou přizváni i hosté, vokalisté a tanečníci.

Díky speciálnímu charakteru celého turné připravují vystupující pro návštěvníky výjimečný program plný překvapení. Přizpůsobí tomu zejména scénu, která bude patřit mezi největší v Česku a na Slovensku. O stavbu stage se postará firma Ministry, která v minulých letech zastřešovala turné třeba Team, Desmod či Paulu van Dykovi. Nebudou chybět ani velkoplošné obrazovky, lasery, světelné efekty a vodní stěna.

Z hostů vystoupí třeba Michal David (se kterým prý kapela chystá slovenský duet), Ilona Csáková, skupina Verona či Kamil Střihavka. Asi největším překvapením turné však bude avizovaná účast bývalých členů Maduar Erika Aresty a Barbary Haščákové známých jako duo MC Erik a Barbara, kteří měli se současnou sestavou dlouhodobě narušené vztahy. Na jednom pódiu vystoupí po dlouhých šestnácti letech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY