Lunetic asi končí

22.06.2001 08:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lunetic - Časoprostor ltd.
© facebook interpreta
Lunetic byli první chlapeckou kapelou v České republice, které se podařilo pořádně prosadit a jen jejich debutového alba se prodalo ke čtvrt milionu kusů. Nyní to vypadá, že se čtveřice kluků z Litvínova rozpadne.

Jak uvedl deník Blesk, skupinu hodlají opustit její dva nejviditelnější členové, Martin Kocián (kdysi uváděl i hitparádu Eso) a Vašek Jelínek, který se jako jediný z kapely za ty roky naučil poměrně obstojně zpívat. Důvodem má být hlavně klesající popularita skupiny, která je daná nejen větší konkurencí na poli chlapeckých kapel (T-Boyz, HaHa, A-Tak...), ale hlavně prostou opotřebovaností chlapecké kapely, která má většinou trvanlivost okolo tří let. Dalším důvodem je skutečnost, že výše dva zmínění chtějí zkusit sólové kariéry i účast v muzikálech.

Ne že by česká hudební scéna rozpadem Lunetic o moc přišla, ale pokud jste fanynky, je jejich červnové turné možná poslední šancí je vidět naživo. Vlastně i první šancí je vidět naživo. Pokud jste sledovali jejich vystoupení na Nově ve Snídani, víte, o čem mluvím...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY