Trent Reznor slibuje další desku Nine Inch Nails

08.03.2011 10:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Trent Reznor
© dietrichthrall.files.wordpress.com
I po velkých úspěších na poli filmové hudby v sobě Trent Reznor rockera nezapře. Po přípravě soundtracku k fenomenálnímu snímku "The Social Network", se kterým společně s Atticusem Rossem uspěl na Zlatých glóbech i Oscarech, se opět začíná věnovat kapele Nine Inch Nails. Brzy má začít nahrávat.

I když Trent Reznor v roce 2009 sliboval, že už nikdy nebude hrát naživo, nyní své plány možná změní. Na blogu Forum.nin.com uvedl: "Nine Inch Nails nejsou mrtví a chystají se na to teď zaměřit."

Zpěvák a skladatel také objasnil dohady ohledně očekávané nahrávky jeho dalšího projektu How To Destory Angels, který založil se svou manželkou Maureen Maandig. Objevily se totiž zprávy, že nová deska je hotová, což tak úplně není pravda. "Asi jsem to špatně podal nebo co, album How To Destroy Angels není dokončené. Pracujeme od loňského léta, letos v létě se pustíme do mixu a na podzim to vyjde," vysvětlil.

V médiích se také objevila zpráva o další kolaboraci frontmana Nine Inch Nails na novém soundtracku. Má se jedná o chystaný film "Abraham Lincoln: Vampire Hunter", ve kterém by si mohl zahrát i vedlejší roli. Trent si přečetl scénář a cítil velkou výzvu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY