Song napsaný Jessie J se na albu od Britney nakonec neobjeví

26.02.2011 13:10 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Jessie J
© myspace.com/jessiejofficial
Dvaadvacetiletá a den ode dne slavnější Britka Jessie J se před nedávnem pochlubila, že vypomohla s novou deskou Britney napsáním jednoho hitu. Čerstvě však přiznala, že se onen "výborný a britsky znějící song" na albu ve finále neobjeví.

"Před nedávnem jsem napsala song pro Britney Spears a fakt se mi dost líbil, ale teď jsem se dozvěděla, že na desce vůbec nebude," prozradila Jessica Ellen Cornish v rozhovoru pro pořad Topman CTRL MX, který bude odvysílaný 3. března na britské televizní stanici Channel 4. Kromě toho se ale nedávno pochlubila znovu, že spolupracuje s Justinem Timberlakem na něčem novém. "Už jsme napsali devět songů," nechala se slyšet. Jestli se fanoušci dočkají alespoň tohoto, však není vůbec jisté.

Ty, kteří si potrpí na pikantnosti, možná potěší následující citace z rozhovoru pro In:Demand, kde Jessie J potvrdila, že má ráda i holky. Klepy v bulváru ji prý nudily a vysloveně ji obtěžovalo, že novináři jsou natolik drzí, že po Facebooku píší jejím bývalým spolužákům, aby na slečinku Cornish něco práskli. "Nikdy jsem to nepopírala. Tup turu tut, lidi, chodila jsem s holkama i s klukama, prostě se s tím smiřte. Není to žádné tajemství, ale je to vlastně to jediné, co na mě najdou, protože jediné, co mají, je 'vůbec nepije a z každé party chodí přesně tak, jak na ni vešla'."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY