Britney vydá další singl ještě před deskou, za ten první se dočkala žaloby

21.02.2011 07:33 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© last.fm
Dlouholetý manažer Britney Spears Larry Rudolph prozradil po premiéře videoklipu k "Hold It Against Me" ve čtvrtek MTV News, že druhý singl z očekávané sedmé řadovky Spears "Femme Fatale" vyjde téměř neplánovaně ještě před samotnou deskou, která do obchodů dorazí 28. března.

"Máme nachystaný druhý song, který nejspíše vydáme ještě před albem, nemůžu to pochopitelně potvrdit na 100 %, ale myslím, že se to stane," uvedl. "Bavili jsme se o tom a je to monstrum. Už několik let jsem nebyl z vydávání něčeho od Britney tak nadšený, je to fakt úžasné," doplnil s tím, že více pro tuto chvíli prozradit nemůže. V neděli večer se pak na Twitteru Britney objevil odkaz na Soundcloud.com Dr. Lukea s kratičkou ukázkou songu, který se dle západního tisku jmenuje "Inside Out".

Zmíněný pilotní singl devětadvacetileté princezny Britney Spears byl také před nedávnem nařčen z plagiátorství. Údajně vykradl baladu "If I Said You Had A Beautiful Body, Would You Hold It Against Me?" amerického country-pop-rockového bratrského dua Davida a Howarda Bellamyů (aka The Bellamy Brothers). Oba šedesátníci nyní údajně plánují podat na Britney Spears a čtyři ostatní pod písní podepsané autory žalobu. Nejprve prý vůbec nechtěli činit jakékoliv právní kroky, rozhodli se tak až díky radám právníků, kteří jako jedni z mála lidí na celém širém světě podobnost těchto dvou kusů uslyšeli. Mluvčí Spears k tématu poznamenal pouze: "Pokud to je už právní záležitostí, obávám se, že se nebudeme k tématu moci vyjádřit, dokud se neporadíme s právníky."

Údajný originál písně z roku 1979 si můžete poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY