Australanka Lenka s českými kořeny zaútočí na Lucerna Music Bar

15.02.2011 16:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Lenka
© facebook interpreta
Vůbec poprvé se českému publiku předvede zpěvačka Lenka, která sice pochází z Austrálie, ale české kořeny nezapře. Má na kontě novou desku, kterou 3. května předvede v pražském Lucerna Music Baru i českému publiku.

Lenka se připomenula nahrávkou "Two", která je plná zamilovaných písniček. Zpěvačka na ní zúročila všechny zkušenosti, které nabrala ještě v indie kapele Decoder Ring a také během cest, kdy navštívila na jednadvacet států.

"Bylo to tak intenzivní. Při turné se život zkoncentruje. Jeden den vám připadá jako měsíc. Ale já byla vždycky taková cikánka, takže mi takový život vyhovuje. A navíc jsem z toho všeho chtěla dostat trochu víc, ne jen že jsem na turné. Skoro jsem si hrála na to, že si jen tak cestuju a seznamuju se s novými lidmi. Skoro jako bych měla na zádech batoh a zažívala setkání s různými jinými kulturami," prozradila Lenka. Část nových skladeb vznikla na turné a dalších pár skladeb je poznamenáno stěhováním, při kterém vystřídala Sydney, Los Angeles a Brooklyn.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 200 Kč (+ poplatky). Na místě budou o stokorunu dražší.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY