U.N.K.L.E. se poprvé předvedou českému publiku

13.02.2011 07:29 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

U.N.K.L.E.
© facebook interpreta
Tuzemští fanoušci ostrovních U.N.K.L.E. se dočkají první plnohodnotné show. Kapela se u nás předvede 25. března v pražském KD Vltavská v rámci oslav 20. narozenin Rádia 1 na speciálním vydání hudebního konceptu Conference.

U.N.K.L.E. si získali posluchače kombinací elektroniky s prvky hip-hopu a downtempa. Základ tvoří duo James Lavelle a Richard File, na které se nabaluje pokaždé jiná parta věhlasných muzikantů. Na svůj debut "Psyence Fiction" si pozvali třeba DJe Shadowa, Richarda Ashcrofta z The Verve, Mikea D z Beastie Boys nebo Jasona Newsteda, dříve známého z Metalliky. Nechyběl ani frontman Radiohead Thom Yorke. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a nyní mají muzikanti na kontě již pět studiovek, přičemž ta poslední "Where Did The Night Fall" vyšla loni v květnu.

Vstupenky dorazí do prodeje 14. února. Od dvou hodin odpoledne budou k sehnání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Nejlevněji (bez poplatku) nakupíte na kase KD Vltavská. Ceny vstupenek se budou zvedat v závislosti na blížícím se datu koncertu. Pořadatelská agentura Barometr očekává velký zájem i z okolních sousedních států, proto s nákupem neváhejte.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY