Očekávaná deska Hugha Laurieho vyjde začátkem května

13.02.2011 08:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hugh Laurie - Let Them Talk
© facebook interpreta
Už dříve jsme vás informovali o nové desce Hugha Laurieho, představitele hlavní postavy oblíbeného seriálu "Dr. House". Herec a zpěvák vydává dlouho očekávanou desku s titulem "Let Them Talk" 9. května.

Nahrávka bude obsahovat Laurieho oblíbené bluesové skladby. Svou pozornost zaměřil na hudebníky z prostředí New Orleans a je v jistém slova smyslu oslavou místní legendární hudební scény za uplynulých sto let. Hudebník na desce hraje na piáno a zpívá jako sólový zpěvák za doprovodu interpretů jako třeba Dr. John, Irma Thomas, Allen Toussaint nebo Tom Jones. Produkci nahrávky obstarala další bluesová legenda a držitel ocenění Grammy Joe Henry.

Tracklist nahrávky "Let Them Talk" je následující: Saint James Infirmary, You Don't Know My Mind, Buddy Bolden's Blues, The Whale Has Swallowed Me, John Henry (feat. Irma Thomas), They're Red Hot, Six Cold, Feet In The Ground, The Battle Of Jericho, After You've Gone (feat. Dr. John), Swanee River, Police Dog Blues, Tipitina, Whinin' Boy Blues, Baby Please Make A Change (feat. Sir Tom Jones & Irma Thomas), Let Them Talk.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY