Nikki Sixx z Mötley Crüe vydá letos album a knihu

12.02.2011 13:35 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Mötley Crüe - Nikki Sixx
© www.nikkisixx.net
Baskytarista americké metalové formace Mötley Crüe nezahálí a pilně pracuje na sólové kariéře. Své portfolio brzy obohatí o novou knihu a příslušné album. Publikace s titulem "This Is Gonna Hurt: Music, Photography And Life Through The Distorted Lens Of Nikki Sixx" se na pultech objeví 11. dubna.

Kniha bude nástupcem díla z roku 2007 "The Heroin Diaries", které vyšlo pod pseudonymem Sixx:AM. Chystaná vazba ale nebude autobiografií. Popsal ji spíš jako volněji zaměřenou publikaci, někdy příliš expresivní a jindy vyloženě přímočarou. "Sem tam je sentimentální, jemná a přemýšlivá. Pak je až brutální. Jsou to moje názory, za kterými si stojím," dodal Nikki Sixx ke knize.

Zmiňované album s titulem "This Is Gonna Hurt" vyjde 9. května. Baskytarista by rád celý projekt podpořil promo turné, ale neřekl zcela přesně, jestli se bude jednat i o živá vystoupení. Musí totiž navíc s ostatními členy Mötley Crüe promyslet comeback, kterým by chtěli oslavit třicet let na hudební scéně. Ani o tom se ale muzikant nevyjadřoval zcela jistě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY