Mel C nahrává taneční album

03.02.2011 14:15 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Melanie C
© melaniec.net
Sedmatřicetiletá Melanie Jayne Chisholm aka Mel C, známá jako členka legendárního britského girlbandu Spice Girls, prozradila, že její nová deska bude plná "velkých tanečních hitů".

Sporty Spice, která pracuje na své páté studiovce od roku 2009, prozradila v rozhovoru pro Deana Pipera, že pracuje s londýnským drag queen DJem říkajícím si Jodie Harsh na řadě tanečních skladeb podobných jejímu největšímu hitu z roku 2000 "I Turn To You". "Trávím teď hodně času ve studiu, musíme zvládnout hodně psaní, ale výsledky jsou zatím výborné," pověděla. "Jodie mi přesně rozumí, ví, jakou desku chci udělat. Doufáme, že se vrátíme k 'I Turn To You' s nějakými velkými tanečními hity," popsala spolupráci. Jodie Harsh dodal: "Jsem fanouškem Melanie léta, takže naše spolupráce je pro mě velkou radostí. Na práci se moc soustředíme, i když jsme na párty, odcházíme domů dříve, abychom za svítání fungovali ve studiu."

Výstřední Harsh dříve remixoval písně kupříkladu pro Róisín Murphy nebo Sophii Ellis-Bextor. Mel C vydala za svou sólovou kariéru čtyři studiová alba, prodala více než 10 milionů desek a v Anglii je třetí umělkyní, která má nejvíce hitů na prvním místě hitparády.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY