Novinka Britney Spears má potvrzené datum vydání

01.02.2011 12:13 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© last.fm
Britney Spears oznámila datum vydání nové desky. Ta sice stále nemá jméno, ale den, který si všichni její fanoušci zakroužkují v kalendáři, je nyní potvrzen - album vyjde 15. března letošního roku.

Sedmý albový zářez předznamenala již píseň "Hold It Against Me", která v USA stačila zlomit několik rekordů, včetně nejnasazovanější a nejhranější novinky amerického éteru. V prvním týdnu se usadila přímo na vrcholu zaoceánské hitparády, což se zatím podařilo jen několika málo nejúspěšnějším umělcům v historii žebříčku.

Pro novou desku již byli potvrzeni i někteří producenti. Posluchači se mohou těšit na skladby od jmen jako Max Martin, Dr. Luke, Stargate, Fraser T. Smith, Bloodshy & Avant nebo Darkchild. Vyjít by měla i deluxe edice obsahující tři až čtyři bonusové skladby. Zároveň se vynořilo několik informací k chystanému videoklipu k pilotnímu singlu. Na křeslo režiséra usedl Jonas Åkerlund, který natočil například i videoklip k "Ray Of Light" Madonny. Britney v novém klipu prý bude hodně tancovat a měnit role. Premiéra by měla proběhnout v řádu dnů, čas si můžete ukrátit u povedené "parodie".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY