Eddy Grant se vrací

04.06.2001 10:05 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Eddy Grant - The Greatest Hits
© facebook interpreta
Možná vám jméno Eddy Grant nic neříká. Určitě ale znáte jeho hity jako byly třeba "Baby Come Back", "Gimme Hope Joanna" nebo "I Don't Wanna Dance", kterou u nás proslavil Karel Gott pod názvem "Dívka závodník". Už vám svítá?

Eddy Grant byl hvězdou 70. a 80. let a dlouho o něm nebylo slyšet. Jak už tomu ale v současnosti bývá, na trhu se objevil remix jeho dávné skladby "Electric Avenue" a rázem se stal hitem. Firma Warner Music nelenila a počátkem května vydala v Británii album jeho největších hitů a v současné době je singl i album na nejvyšších příčkách britské hitparády. "Greatest Hits" Eddyho Granta v nejbližších dnech vyjde i u nás a pokud máte rádi prosluněné léto a tomu odpovídající rytmy, určitě si přijdete na své.

Na "Greatest Hits" Eddyho Granta najdete tyto skladby: Electric Avenue (Ringbang Remix) (Radio Edit), I Don’t Wanna Dance, Killer On The Rampage, Can’t Get Enough Of You, Living On The Frontline, Hello Africa, Gimme Hope Joanna, Another Revolutionary, Latin Love Affair, Do You Feel My Love, Baby Come Back, War Party, Walking On Sunshine, Nobody’s Got Time, Electric Avenue, Ten Out Of Ten.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY