Steven Tyler odmítl zpívat v Led Zeppelin

21.01.2011 15:00 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Steven Tyler (Aerosmith)
© cinemablend.com
Bylo veřejným tajemstvím, že Steven Tyler dostal pozvánku od členů Led Zeppelin, aby se společně sešli a povykládali si o budoucnosti. Ačkoliv se veřejnost dověděla něco jiného, podle posledních zpráv magazínu NME.com dostal zpěvák nabídku od Jimmyho Page nahrát společnou desku. Sám ji ale odmítl.

Kytarista Aerosmith Joe Perry po schůzce řekl, že to byli právě členové Led Zeppelin, kdo o spolupráci nestál. Steven Tyler nyní však prozradil: "Manažer Jimmyho Page řekl, že s nimi Robert Plant už hrát nebude. Zeptal se mě, jestli se nechci zastavit a zahrát si s nimi, což jsem udělal." Následné jamování šlo všem skvěle.

"A nechtěl bys se mnou nahrávat?," zeptal se prý po chvíli ve studiu Jimmy. "Ne, jsem v Aerosmith," zněla odpověď Stevena Tylera. Ke svému rozhodnutí ještě dodal: "On je v největší kapele na světě a já v takové podobné. Jsem loajální a mám tu formaci rád." I když je ale zpěvák tak věrný a za Aerosmith by dal ruku do ohně, komunikace mezi ním a právě Joem Perrym je na bodě mrazu. Nemluvili spolu od té doby, kdy kytarista zkritizoval Tylerovo angažmá jako porotce v soutěži American Idol. O novém albu Nebeských kovářů si tedy fanoušci mohou nechat jen zdát.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY