The Chancers přichystali "The Age Of Rudeness"

22.01.2011 12:12 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

The Chancers
© facebook interpreta
Česko-britská ska formace The Chancers vydá po čtyřech letech nové album, tentokrát s názvem "The Age Of Rudeness". Nahrávka vyjde ještě letos na jaře a kapela ji slavnostně pokřtí 10. března v klubu Palác Akropolis v Praze.

Po poslední desce "A Calling Out" z roku 2007 se tato 2tone kapela s vydáváním novinek na čas odmlčela a věnovala se především hraní na festivalech u nás i v zahraničí. Písničky na "The Age Of Rudeness" prý The Chancers nahrávali průběžně poslední dva roky, v různých studiích a s různými lidmi. "Chtěli jsme získat víc pohledů na muziku, kterou děláme. Proto jsme několik písniček natočili třeba během našeho loňského turné po Skotsku anebo jsme naopak pro produkci oslovili Ecsona Waldese, který je spojený spíš s elektronickou scénou," popisuje chystanou nahrávku saxofonista Honza Vedral.

Křest CD proběhne v Paláci Akropolis 10. března od 19:30, jako předskokani zahrají rock’n’rolloví Unholy Preachers. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro za 120 korun, na místě bude cena 160 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY