Green Day odtajnili playlist chystaného živáku

18.01.2011 07:29 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Green day - Awesome as f**k
© facebook interpreta
Fanoušci kalifornských pop-punkerů Green Day se jistě nemohou dočkat 21. března, kdy vyjde slibovaný živák "Awesome As F**k". Někteří z nich budou ještě netrpělivější, protože kapela zveřejnila playlist alba i s uvedením míst pořízení nahrávky.

Nepůjde totiž o klasický záznam z jediného koncertu, nýbrž o kompilaci největších hitů v živém provedení s důrazem na písně z poslední, dva roky staré řadovky "21th Century Breakdown". Podklady k albu, které vyjde ve formě CD i DVD, kapela pořídila během svého loňského turné, kdy svou show představila také v Praze. Záznam z našeho hlavního města však v playlistu desky chybí. Naopak je ale do sedmnáctky songů zařazena i prozatím nepublikovaná píseň "Cigarettes And Valentines".

Playlist živáku "Awesome As F**k" je následující (v závorce místo pořízení záznamu): 21st Century Breakdown (Londýn, V. Británie), Know Your Enemy (Manchester, V. Británie), East Jesus Nowhere (Glasgow, V. Británie), Holiday (Dublin, Irsko), Gloria (Dallas, USA), Cigarettes And Valentines (Phoenix, USA), Burnout (Irvine, USA), Pasalaqua (Chula Vista, USA), JAR (Detroit, USA), Holden Caulfield (New York, USA), Geek Stink Breath (Saitama-shi, Japonsko), When I Come Around (Berlín, Německo), She (Brisbane, Austrálie), 21 Guns (Mountain View, USA), American Idiot (Montreal, Kanada), Wake Me Up (Nickelsdorf, Rakousko), Good Riddance (Nickelsdorf, Rakousko).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY