Alice Springs přichází s největšími hity

01.06.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Alice Springs - Road Movie
© facebook interpreta
Není na našem hudebním trhu mnoho zpěvaček, které by si dlouho šly za tím svým a přitom byly hlavními skladatelkami svého materiálu. Ale minimálně jedna taková v naší zemi existuje. Jmenuje se Alice Springs.

Tu bych stále neváhal označit za "mladou holku", ale na druhé straně má za sebou už čtyři dlouhohrající desky. Začalo to v roce 1995 debutem "Just", o rok později "22", v roce 1998 přišla kompletně česky zpívaná "Dej mi pusu" a před dvěma lety vyšel její dosud poslední počin "Barvy". A jako páté album právě vychází výběr z toho nejlepšího s názvem "Road Movie - The Best Of". "Road Movie" se deska jmenuje podle nové skladby, která desku otevírá a která už se zabydluje v playlistech českých rádií. Kromě ní nahrávka obsahuje dalších šestnáct starších skladeb.

"Road Movie - The Best Of Alice Springs" obsahuje tyto skladby: Road Movie, Jízda, pondělí, Zvláštní svět, Time To Do It All, Stokrát, Someone To Adore, Dej mi pusu, Lies, Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Když mě líbáš, Jak chceš sám, Víkend, Život je báječnej, Všechno nejlepší, Až přijde den, Holkám nesluší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY