Mutya Buena hostuje na novém singlu Paula Morella

09.01.2011 16:12 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Mutya Buena & Paul Morrell
© Mark Kiszely
Přestože v říjnu Mutya Buena prohlásila, že už nemá zájem o jakoukoliv kariéru v hudebním průmyslu, rozhodla se svůj výrok podruhé porušit a propůjčit hlas britskému producentovi a DJi Paulovi Morellovi.

Výsledek spolupráce nese titul "Give Me Love", jako singl bude obsahovat remixy a vyjít by měl na jaře. Videoklip, ve kterém by se měla po delší odmlce zpěvačka i ukázat, je údajně již natočený, nyní je ve fázi postprodukce. O jeho režii se stará Djonny Chen. Na originální verzi písně si budete muset ještě nějaký týden počkat, jeden z jejích remixů, kde můžete zaslechnout vokodéry sycený hlas Bueny, se ale objevil na konci prosince na britské kompilaci "Cream Future Dance".

Pětadvacetiletá Mutya Buena byla jednou z původních členek britského girlbandu Sugababes, ten opustila na sklonku roku 2005. Následně se pokusila o sólovou kariéru, vydala jednu studiovou desku "Real Girl". Před nedávnem pobavila britská média tím, že si nechala chirurgicky zvětšit pozadí - chtěla, aby bylo "trošku odstávající". Jak sama řekla, za operaci zaplatila 5 000 liber (asi 150 000 Kč). Před nedávnem se zapojila do projektu The Sound Of Camden a zahostovala i projektu City Boy Soul v charitativním singlu "Be OK".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY