Novinka Children Of Bodom vyjde v březnu

04.12.2010 09:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Children Of Bodom
© pattyworld.it
Finská heavy metalová formace Children Of Bodom se po třech letech připomene další nahrávkou. V pondělí 7. března se na pultech objeví její nová deska "Relentless Reckless Forever".

Formace v čele s Alexi Laiho na nových albech pracuje doma ve studiích Petrax Studios. Jako producenta si vybrali Matta Hydea, jenž vypomohl také Slayer nebo Monster Magnet. Children Of Bodom opět slibují svým fanouškům pořádnou nálož a své "zatím nejlepší album vůbec," jak uvedl frontman. Připomeňme, že chystaný počin bude nástupcem úspěšné nahrávky "Blooddrunk".

Zpěvák a kytarista ještě dodal: "Alespoň za sebe můžu říct, že poslední týdny jsou skutečně náročné. Moc jsem toho nenaspal, ale věřím, že to za to stojí. Náš producent byla skvělá volba - už jen podle dosavadních výsledků si jsem jistý, že předčíme naše velké hity. Těšíme se, až nahrávka bude venku." Vedle usilovné práce ve studiu si muzikanti našli i čas na natáčení klipu ke zbrusu nové skladbě "Was It Worth It?". Sice se nejedná o zcela typický kousek, který by fanoušci od finského kvintetu očekávali, ale dle prvních ohlasů je chytlavý a každý si ho jistě zapamatuje. Z dalších nových skladeb se na očekávané kolekci mají objevit kousky "Pussyfoot Miss Suicide" a "Ugly".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY