Novinková deska metalových Evergrey je na cestě

01.12.2010 12:24 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Evergrey - Glorius Collision
© facebook interpreta
Švédská formace Evergrey má za sebou perný rok. Po četných personálních změnách se muzikanti pustili do příprav nové desky a svou práci předvedou zanedlouho i fanouškům. Dne 28. února uvedou na trh novou placku "Glorious Collision".

Posluchači si na osmé studiovce mají užít přívaly energie. "Odráží se v ní samozřejmě i naše situace, ve které jsme se nacházeli. Když jsme na ní s klávesákem Rikardem pracovali, nechali jsme se také pohltit dalšími hudebními vlivy. Některé elementy jsou čistě rockové, jiné jsou založené na metalovém formátu a jindy jsou písně divoké a drásající," prozradil zpěvák Tom S. Englund.

Na osmé studiovce Evergrey se vydatně podíleli i noví členové - kytarista Marcus Jidell, bubeník Van Dahl a basák Johan Niemann. Frontman ještě spokojeně dodal: "Všichni se snažili a do nahrávání vnesli něco nového a svěžího."

Tracklist "Glorious Collision" je následující: Leave It Behind Us, You, Wrong, Frozen, Restoring The Loss, To Fit The Mold, Out Of Reach, The Phantom Letters, The Disease ..., It Comes From Within, Free, I'm Drowning Alone, ... And The Distance.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY