Calvin Harris skončil se zpíváním

28.11.2010 09:21 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Calvin Harris
© guardian.co.uk
Šestadvacetiletý skotský prodecent, muzikant a DJ Calvin Harris se nechal slyšet, že už nebude zpívat na žádné budoucí písni. Přestože nazpíval obě své desky "I Created Disco" z roku 2007 a "Ready For The Weekend" z roku 2009, vyjádřil se, že to bylo naposled.

"Přestal jsem vystupovat. Chci se teď více soustředit na produkování a DJing, zpěvu nedám ani procento svého času," řekl v rozhovoru pro Herald Sun. "Udělám songy s lidmi, kteří umějí výborně zpívat - s opravdovými umělci a profesionálními performery. A já se budu soustředit na to, co mi jde líp, což je dělání hudby. Ten zpěv mi prostě nejde tak moc. Uvědomil jsem si to pár let zpátky - byl čas koncertovat a já jsem musel být ten frontman, protože jsem si na studiovkách zpíval sám. Docela to šlo. Několik let jsem se snažil zlepšit, ale blesklo mi hlavou, že to se to vlastně ani nezlepšovalo. Ale snažil jsem se, jak jsem jenom mohl," dodal.

Harris také prozradil, že plánuje vydávat raději jen občas samostatné písně než rovnou celou studiovku. Vysvětluje: "Prioritou je dělat dobré písničky a vydávat je, ne nutit někoho čekat na ně, a to ani mě. V dalších věcech budou řádní zpěváci a bude to úplně parádní, protože budou opravdoví. Je to další krok v životě pro ten druh hudby, jaký dělám."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY