Hurts vydají vánoční singl

25.11.2010 12:08 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Hurts
© myspace.com/ithurts
Synthpopové duo Hurts z Machesteru odhalilo plány na vydání vánoční písně. V prosinci vydají singl nazvaný "'All I Want For Christmas Is New Year's Day".

Zvěsti byly potvrzeny na oficiálních webových stránkách vydavatelství RCA i jejich A & R (Artists and repertoire) týmem. Jeho zástupci napsali na účtu Twitter.com: "Máme novinku! Hurts vydají Chrimbo (britské slangové označení pro Vánoce/vánoční - pozn. red.) singl "All I Want For Christmas Is New Year's Day" v prosinci. Už jsme ho slyšeli a je úžasný." Skladba bude k dispozici zcela zdarma prostřednictvím iTunes od 14. prosince.

Poslední singl dua Theo Hutchcraft a Adam Anderson je "Stay" - třetí singl z jejich první desky "Happiness", který vyšel 15. listopadu a v britském žebříčku debutoval na 50. místě.

Tito pánové byli také před nedávnem požádáni Leonou Lewis, aby s ní spolupracovali na její nové desce (o což zpěvačka požádala i čerstvě objevenou Jessie J). Minulý týden si také zažili menší faux pas, když britským bulvárem proběhla zpráva o jejich návštěvě Německa, kdy - jak Hutchcraft údajně uvedl - si opilí udělali párty se supermodelkami, která skončila špatně poté, co pány i slečny vyhodili z hotelu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY