Blíží se druhý ročník Bandzone.cz showcase

14.11.2010 09:25 - Petr Adámek | foto: facebook interpreta

Bandzone.cz showcase
© Martin Lisý
Po loňské premiéře nového formátu zvaného showcase chystá server Bandzone.cz druhý ročník. Akce je naplánovaná na středu 24. listopadu v nově zrekonstruovaném klubu Roxy v Praze.

Během večera vystoupí šest nadějných mladých kapel, které vytipoval tým Bandzone.cz. Půjde o skupiny Dirty Blondes, Indienami, Killerpanda, Libido & The Mans, Momma Knows Best a The Beadbeat. Loňský showcase pomohl několika kapelám získat publicitu a nové fanoušky. Kapele The Pooh a Hentai Corporation se tak podařilo předskakovat významným zahraničním interpretům.

"Princip Bandzone.cz showcase je jednoduchý. Náš tým vybere ty nejlepší mladé kapely, které se za tento rok objevily. Každá dostane půlhodinový prostor v rámci programu večera. My se postaráme o účast novinářů, pořadatelů festivalů a dalších lidí z hudebního průmyslu, kteří mohou kapelám pomoci. Dál už je jen na kapelách, aby ze sebe vydaly maximum, získaly si publikum na svou stranu a předvedly se v tom nejlepším světle," říká Michal Novák, zakladatel Bandzone.cz.

Dodejme, že akce začíná už v půl sedmé a pořadí kapel se losuje těsně před začátkem. Vstupenky pořídíte u vystupujících kapel za 90 Kč nebo na místě za 120 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY