Na akci t-music 4v1 vystoupí Horkýže Slíže nebo také Sto zvířat

14.11.2010 10:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Horkýže Slíže promo
© facebook interpreta
Fanoušci populárních tuzemských kapel Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa, Sto zvířat a United Flavour se mohou těšit na koncert přesně podle jejich gusta. Všechny uvedené formace totiž vystoupí 24. listopadu v pražské Tesla Areně v rámci "t-music 4v1".

Každá ze skupin objela v rámci několikaleté existence projektu t-music tour Českou republiku a na společné show připomenou všechny historii tohoto ojedinělého hudebního konceptu. První t-music tour se odehrálo na jaře 2007 právě se skupinou United Flavour. Každá následující koncertní šňůra dobývala větší a větší prostory - třeba Sto zvířat dokázali vyprodat velký sál Lucerny v předprodeji, Horkýže Slíže bez problémů naplnili Incheba Arenu. Projekt t-music tour se také zaměřil na netradiční koncertní prostory, kdy loni skupina Kryštof vyzkoušela akademickou půdu s netradiční akustickou verzí připravenou speciálně pro auly vysokých škol.

Součástí každého ze čtyř vystoupení z "t-music 4v1" bude speciální scéna s typickými prvky použitými u turné těchto kapel, velkoplošné LED projekce s tematickými filmy, možnosti stáhnout si digitální obsah do mobilu a odnést si fotku. Organizátoři chystají i další překvapení, a tak si zájemci budou moct zahrát s kapelou přímo na pódiu.

Tesla Aréna se otevře v pět hodin odpoledne a první formace vystoupí o hodinu později. Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketstream, Ticketportal a také jako Lístky v Mobilu na t-music.cz za 150 Kč. Zákazníci společnosti T-Mobile si mohou tyto vstupenky zakoupit za zvýhodněnou cenu 100 Kč včetně všech poplatků.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY