Poslechněte si "Breaking News" Michaela Jacksona

08.11.2010 07:52 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Michael Jackson - Michael
© facebook interpreta
Jen před pár dny bylo zveřejněno, že v polovině prosince opravdu vyjde album s dříve nevydanými skladbami Michaela Jacksona, a internet ihned zaplavily různé domněnky a informace od lidí, kteří se na nahrávce podíleli. Vydavatel zatím drží většinu oficiálních informací pod pokličkou, jisté ale je, že už nyní si můžeme poslechnout jednu z nových skladeb s názvem "Breaking News".

V minulých dnech se například na internet dostala rozsáhlá skladba nazvaná "Opis None", která byla prezentovaná jako skutečně originální nezveřejněná nahrávka Jacksona, přičemž ji do světa měla vyslat jeho matka Katherine. Ta však posléze vydání tohoto podivného hybridu tanečního remixu a slepence různých útržků popřela. Důvodem úniku skladby se skutečným Michaelovým zpěvem byla reakce na obviňování Sony Music, že v některých skladbách, které by se na chystané desce měly objevit, nezpívá Král popu, ale jeho imitátor. Podle dalších zpráv vydavatelství nahrávky dokonce nechalo prověřit, aby se potvrdila jejich autenticita.

Neoficiálně se také dostaly ven názvy některých písní. Měly by mezi nimi být "Monster", "Water", "Keep Your Head Up", "All I Need" či "Lovely Way". Posledně jmenovanou měl produkčně na starosti Mark Ronson. Naopak Rodney Jerkins, Jacksonův spolupracovník na poslední řadovce "Invincible", na svém Twitteru potvrdil, že on se na nové desce nijak nepodílí. A poslední neoficiální zpráva hovoří o tom, že "Breaking News" má plnit funkci pouze ochutnávky z alba, zatímco pilotním singlem by měla být na internetu už dávno uniklá skladba "Hold My Hand" s Akonem. Nová verze by však měla obsahovat více vokálů Michaela Jacksona. Všechny tyto informace berte jako neověřené zprávy, které pravdivé být mohou, ale také nemusejí.

Nyní si už ale na webu michaeljackson.com poslechněte před pár hodinami zveřejněnou skladbu "Breaking News", první ochutnávku z alba "Michael", které vyjde 13. prosince, a pod článkem se vyjádřete, jak se vám líbí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY