Take That zveřejnili veškeré podrobnosti o nové desce

25.10.2010 08:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Take That - Progress
© facebook interpreta
Již zhruba za měsíc se dočkáme nové desky kapely Take That. Pánové nyní konečně zveřejnili nejen obal, ale i přesný obsah.

Placka "Progress", která vyjde 22. listopadu, bude obsahovat deset tracků. Autorem obalu je v Londýně žijící fotograf Nadav Kander, který před časem fotil i amerického prezidenta Baracka Obamu. Jak sám autor uvedl, obal má znázorňovat vývoj mužské populace od úplného počátku až po dnešní podobu. Obal se setkal s velmi pozitivní reakcí nejen fanoušků, ale i kritiky.

Take That rozjeli promo k novému albu opravdu ve velkém stylu. Po dlouhých patnácti letech totiž všech pět členů společně dalo rozhovor pro prestižní hudební měsíčník Q, který tak má světové prvenství v tištěném rozhovoru s kapelou po jejím ohlášeném návratu v původním složení, tedy včetně Robbieho Williamse. Kromě mnoha citlivých témat se na stránkách zmiňovaného časopisu dozvíme i první informace o společném světovém turné, které ohlásili na léto příštího roku.

Pro úplnost přinášíme tracklist desky "Progress": The Flood, SOS, Wait, Kidz, Pretty Things, Happy Now, Underground Machine, What Do You Want From Me?, Affirmation, Eight Letters.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY